Είτε πρόκειται για ένα Boutique Ξενοδοχείο μίας μεγαλούπολης, είτε για ένα προσεγμένο Ξενώνα στην επαρχία, το boutique κατάλυμά σας μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο μέσα από το νέο Cozy Hotel Canvas της Hotelwize.

Το Cozy Hotel Canvas χρησιμοποιεί λεπτές στρογγυλεμένες γραμμές για να τονίσει την ιδιαίτερη αισθητική και την στιλιστική απλότητα που χαρακτηρίζει τα boutique καταλύματα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει κάθε ειδικό χαρακτηριστικό της μονάδας, όπως οι πολυτελείς παροχές, οι οργανωμένες εμπειρίες και η περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Κομψή Αισθητική

Το design τού canvas εστιάζει στην παρουσίαση της εμπειρίας που θα απολαύσουν οι ταξιδιώτες στο κατάλυμα, με τη χρήση διακριτικών εφέ, που αποφεύγουν να αποσπούν την προσοχή από το μήνυμα που θέλει να προλάβει το ξενοδοχείο.

Η καθαρή δομή πλοήγησης, μέσα σε ένα πολυτελές, ζεστό και φιλικό περιβάλλον που αναδεικνύεται από την αισθητική του Cozy Hotel Canvas, εμπλουτίζει την εμπειρία του χρήστη και ενισχύει την αποτελεσματικότητα του website ως προς τη χρηστικότητα και τις πωλήσεις.

Έμφαση στις Εμπειρίες

Η χρήση διακριτών σχεδιαστικών ενοτήτων για διαφορετικές κατηγορίες πληροφοριών, επιτρέπει στο ξενοδοχείο να υπογραμμίσει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί, υπογραμμίζοντας τις εμπειρίες που θα βιώσουν οι πελάτες του κατά τη διαμονή τους.

Μέσα από απευθείας link από την κεντρική σελίδα προς την σελίδα παρουσίασης κάθε Εμπειρίας, ενισχύεται η εμφανισιμότητά των εμπειριών και αντίστοιχα οι πωλήσεις των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Αποτελεσματική Λειτουργικότητα

Το Cozy Hotel Canvas περιλαμβάνει όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα website ξενοδοχείων τής Hotelwize.

  • Εύκολη Πλοήγηση
  • Άμεση Εμφάνιση Περιεχομένου
  • Responsive Σχεδιασμός
  • Απρόσκοπτη Διασύνδεση με Εφαρμογές Τρίτων
  • Σύνδεση με τη Μηχανή Κρατήσεων τής επιλογής σας
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης της διαδικασίας κράτησης στο website (το Liquid e-Commerce εξαρτάται από την μηχανή κρατήσεων που θα επιλεγεί)
  • Διαδραστικός Χάρτης
  • Απεριόριστες Φόρμες Επικοινωνίας
  • Απεριόριστες Σελίδες Περιεχομένου

Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων τής Hotelwize στο 2160704050 ή το [email protected] και κλείστε τώρα online meeting για να μάθετε περισσότερα για το Cozy Hotel Canvas.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ