Η Booking Suite (με τις λειτουργίες της WebDirect, BookingButton και Rate Intelligence) η λύση που είχε δώσει η Booking.com στα συνεργαζόμενα με αυτήν ξενοδοχεία για την παρουσία τους στο internet, κλείνει οριστικά, αφήνοντας ουσιαστικά χιλιάδες καταλύματα χωρίς δικό τους website και μηχανή κρατήσεων για απευθείας κρατήσεις (Η σχετική ανακοίνωση της Booking: https://suite.booking.com/home/).

Είμαι πελάτης της BookingSuite. Τι πρέπει να κάνω;

Σε μια εποχή που η πλειοψηφία των κρατήσεων διαμονής πραγματοποιούνται πλέον διαδικτυακά, είναι επιβεβλημένο για κάθε κατάλυμα να έχει τη δική του παρουσία, με ένα website που θα το αναδεικνύει και θα αυξάνει τις πωλήσεις του.

Σίγουρα θα πρέπει να φροντίσετε για τη δημιουργία νέου website για το κατάλυμά σας. Υπάρχουν πάντα οι φθηνές λύσεις, όπως το να φτιάξετε μόνοι σας ένα νέο hotel website με κάποιον do-it-yourself builder, αλλά τα ημίμετρα συνήθως έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Η καλύτερη εναλλακτική στην BookingSuite είναι να δημιουργήσετε ένα νέο website για το ξενοδοχείο σας από μία εταιρία με αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο και εξειδίκευση στα ξενοδοχειακά website.

Επιλέξτε τη Hotelwize

Η Hotelwize έχει τη λύση για να αντικαταστήσετε το υπάρχον website από την BookingSuite με την πλέον αξιόπιστη επιλογή, άμεσα και αποτελεσματικά!

Πώς λειτουργεί:

  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας, συζητάμε τις ανάγκες σας και επιλέγουμε την καλύτερη δομή για το website σας.
  • ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ WEBSITE ΣΑΣ
    Αναλαμβάνουμε να πάρουμε το υλικό από το υπάρχον website σας, χωρίς καμία δική σας εμπλοκή, ώστε να ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα το νέο σας website! Φυσικά, αν επιθυμείτε μπορείτε να μας δώσετε και επιπλέον υλικό.
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ WEBSITE ΣΑΣ
    Το νέο σας website αναπτύσσεται βάσει του design του καμβά Urban Hotel σε ειδική εκπτωτική τιμή ή κάποιου άλλου καμβά που θα επιλέξετε εσείς μέσα από τη συλλογή που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η Hotelwize.

Πόσος χρόνος απαιτείται:

  • To νέο σας Website θα είναι έτοιμο σε 7 μόλις ημέρες!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και αποκτήστε τώρα το website που αξίζει στο κατάλυμά σας, από τους ειδικούς στην ανάπτυξη website ξενοδοχείων!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ