Βασισμένο στην εμπειρία που παρέχει η “Business Class”, το νέο Business Class Canvas της Hotelwize αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιακή παρουσία καταλυμάτων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ένας καμβάς που ενδείκνυται τόσο για την ανάπτυξη website για ξενοδοχεία πολυτελείας, όσο και για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, το Business Class Canvas αποτελεί την ιδανική λύση για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ενός high-end καταλύματος.

Σχεδιασμός Υψηλής Αισθητικής και Λειτουργικότητας

Το design του Business Class Canvas στηρίζεται σε ξεκάθαρες γραμμές που υποστηρίζουν και προβάλλουν τις φωτογραφίες του καταλύματος, μεταφέροντας στον χρήστη άρτια την εμπειρία που θα του προσφέρει το ξενοδοχείο κατά την διαμονή του.

Προσαρμοζόμενη στις οθόνες τόσο των υπολογιστών και tablet όσο και των smartphone, η αρχιτεκτονική του website προσφέρει εύκολη πλοήγηση ώστε ο επισκέπτης να εντοπίζει άμεσα την πληροφορία που επιθυμεί, είτε πρόκειται για τα χαρακτηριστικά των δωματίων και τις επιλογές που του παρέχονται για τη διαμονή του, είτε για επιπλέον παροχές όπως διατροφή και διασκέδαση ή εμπειρίες και δραστηριότητες.

Στην ενότητα της Περιοχής, παρουσιάζονται αναλυτικά η τοποθεσία του ξενοδοχείου και οι προτάσεις του (όπως παραλίες, αξιοθέατα, σημεία ενδιαφέροντος), ενώ μέσα από τη χρήση διαδραστικού χάρτη, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τη θέση του ξενοδοχείου και την εγγύτητά του στα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος.

Ενίσχυση Πωλήσεων

Πέρα από την ανάδειξη της αισθητικής και της εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο στους πελάτες του, o Business Class Canvas της Hotelwize επιτυγχάνει παράλληλα και την υποστήριξη των ενεργειών σε επίπεδο πωλήσεων, τόσο σε ό,τι αφορά τις απευθείας κρατήσεις, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση των υπηρεσιών των επιμέρους τμημάτων ενός πολυτελούς καταλύματος, όπως για παράδειγμα εστιατόρια, spa, συνέδρια.

Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές στην ανάπτυξη website για ξενοδοχεία η δυνατότητα κράτησης δωματίων ενσωματώνεται σε επιλεγμένα σημεία του website, τόσο μέσα από Call-to-action Button όσο και μέσα από Φόρμες Αναζήτησης Διαθεσιμότητας. Παράλληλα, κάθε επιμέρους εμπειρία που προσφέρει το κατάλυμα, μπορεί να έχει τη δική της εσωτερική σελίδα με αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών της, δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου απευθείας κράτησης, αλλά και αυτόνομης φόρμας επικοινωνίας.

Τεχνολογία Αιχμής

Όπως όλες οι προτάσεις της Hotelwize, ο Business Class Canvas αναπτύσσεται στη νέα πλατφόρμα της Hotelwize. Μέσα από την τεχνολογία της νέας πλατφόρμας, τα website των ξενοδοχείων χαρακτηρίζονται από ταχύτατη εμφάνιση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, επιτυγχάνοντας έως και 99% στους ελέγχους της Google (PageSpeed Insights), διαθέτουν anti-hacking αρχιτεκτονική για υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας και παρέχουν άψογη διασύνδεση με εφαρμογές τρίτων, όπως μηχανές κρατήσεων, λειτουργίες κράτησης εκδρομών/εμπειριών, widget σύγκρισης τιμών, υπηρεσίες chat κλπ.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize στο [email protected] ή στο +302160704050 και αποκτήστε το νέο website του ξενοδοχείου σας βασισμένο στο design του Business Class Canvas.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ