Επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική ισχύ της πλατφόρμας της Hotelwize, αλλά και την ποιότητα των υλοποιήσεων της σε επίπεδο αισθητικής, η Hotelwize βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2021 με 2 βραβεία, για την Καινοτόμο Χρήση της Τεχνολογίας αλλά και για τo design και τη λειτουργικότητα του Multi-Property Canvas!

Καινοτόμος Χρήση Τεχνολογίας για τη πλατφόρμα Hotelwize

Η πλατφόρμα της Hotelwize αποτελεί την πλέον καινοτόμο λύση για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων. Μέσα από τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, οι software engineer της Hotelwize, δημιούργησαν μία λύση που εστιάζει στις ανάγκες και απαιτήσεις των ξενοδοχειακών ιστοσελίδων, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στην υψηλή αισθητική με τις πολλές φωτογραφίες, τη λειτουργικότητα, την απόδοση σε ταχύτητα και το μεγάλο επίπεδο ασφάλειας.

Η βράβευση της πλατφόρμας Hotelwize στην κατηγορία Καινοτόμος Χρήση Τεχνολογίας με Silver Tourism Award υπογραμμίζει την αποτελεσματικότητα της λύσης και την καταλυτική επίδραση που μπορεί να έχει για την ψηφιακή παρουσία των καταλυμάτων που την επιλέγουν!

Multi-Property Canvas Website για Πολλαπλά Καταλύματα

Το Multi-Property Canvas αποτελεί την πρόταση της Hotelwize για την βέλτιστη παρουσίαση πολλαπλών καταλυμάτων σε ένα website. Ο συγκεκριμένος καμβάς είναι η ιδανική λύση για αλυσίδες ξενοδοχείων, εταιρίες διαχείρισης καταλυμάτων ή ιδιοκτήτες πολλαπλών μονάδων διαμονής.

Η λύση της Hotelwize για πολλαπλά καταλύματα απέσπασε το Bronze Tourism Award στην κατηγορία Website, αναδεικνύοντας την ποιότητα των hotel website της Hotelwize, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η value-for-money εναλλακτική της ανάπτυξης ενός ξενοδοχειακού website βασισμένου σε πρότυπο καμβά, μπορεί επάξια να ανταγωνιστεί πολύ ακριβότερες custom υλοποιήσεις.

Η βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή αποδοχή της λύσης από τους Έλληνες επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, ενδυναμώνει την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη της Hotelwize με συνεχείς καινοτομίες και νέες προτάσεις.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize στο [email protected] και στο +302160704050 και μάθετε πώς θα αποκτήσετε άμεσα για το κατάλυμά σας website, αναπτυγμένο στη νέα βραβευμένη πλατφόρμα μας.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ