Ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη website ξενοδοχείων, η Hotelwize δημιούργησε μια νέα επαναστατική λειτουργία που ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών τού website τού καταλύματος και έχει άμεση επίδραση στις πωλήσεις του ξενοδοχείου.

Μέσω της δυνατότητας εξατομίκευσης περιεχομένου, τα website ξενοδοχείων της Hotelwize εμφανίζουν σε κάθε τύπο επισκέπτη περιεχόμενο που σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανάγκες του και τα χαρακτηριστικά του.

Εξατομικευμένη εμπειρία περιεχομένου

Με την εμφάνιση του ίδιου γενικού περιεχομένου σε διαφορετικούς τύπους επισκεπτών, τα ξενοδοχειακά website δεν διαθέτουν την ευελιξία να παρέχουν online την ίδια εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρουν στο κατάλυμα. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα που σχηματίζουν οι δυνητικοί επισκέπτες για το επίπεδο εξυπηρέτησης που θα έχουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, αλλά και στο engagement που αναπτύσσουν με το ξενοδοχείο.

Από την άλλη πλευρά, η εμφάνιση άσχετου περιεχομένου, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πελατολογίου. Φανταστείτε ένα ζευγάρι να περιηγείται στο website τού ξενοδοχείου σας και να παρατηρεί πολλές οικογενειακές φωτογραφίες και εμπειρίες. Κάτι τέτοιο πιθανότατα να τους οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το ξενοδοχείο σας δεν απευθύνεται σε αυτούς και να επιλέξουν άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους.

Η δυνατότητα εξατομίκευσης περιεχομένου της Hotelwize δίνει τέλος σε παρόμοια θέματα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη (π.χ. αριθμός επισκεπτών, περίοδος διαμονής), η Hotelwize παρουσιάζει διαφορετικό σχετικό περιεχόμενο και αυξάνει τις πιθανότητες να προχωρήσει σε κράτηση στο ξενοδοχείο.

Εμφάνιση σχετικού περιεχομένου

Η Hotelwize σας επιτρέπει να παρουσιάζετε εύκολα το περιεχόμενο που είναι σχετικό με το κοινό-στόχο σας. Μέσω μιας απλής διαδικασίας μπορείτε να αλλάξετε τις εικόνες, τους τίτλους και το κείμενό σας ώστε να αναφέρονται σε κάθε τύπο επισκέπτη που επιλέγετε

Για παράδειγμα, εάν στοχεύετε οικογένειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες μιας οικογένειας στην πισίνα σας ή παιδιών που παίζουν στην παιδική χαρά. Εάν στοχεύετε ζευγάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες ενός ζευγαριού που απολαμβάνει ένα μασάζ για δύο ή ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο σας.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερώσετε όχι μόνο τους τίτλους και το κείμενο των περιγραφών σας, αλλά και τις προτάσεις εμπειρίας και τύπων δωματίου που θέλετε να προβάλετε για κάθε τύπο επισκέπτη!

Βελτιώστε τις καμπάνιες μάρκετινγκ

Χρησιμοποιώντας την καινοτομία Web Content Personalization της Hotelwize για website ξενοδοχείων, τα καταλύματα μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μάρκετινγκ που πραγματοποιούν.

Φανταστείτε να δημιουργείτε μια καμπάνια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο Google Ads ή μέσω μιας καμπάνιας email, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην προώθηση των πακέτων και των εμπειριών της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που έχετε ετοιμάσει για τους καλεσμένους σας που θα μείνουν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Αντί να τους στέλνετε σε γενικό περιεχόμενο ή σε μια σελίδα προορισμού με περιορισμένο περιεχόμενο, μπορείτε να προετοιμάσετε εύκολα μια εντελώς νέα έκδοση του website σας αφιερωμένη στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επιλέξτε τη Hotelwize για το επόμενο website του ξενοδοχείου σας και επωφεληθείτε από τις πρωτοποριακές καινοτομίες μας, όπως το Web Content Personalization και το Liquid e-Commerce για ξενοδοχεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 300 5580 ή στο [email protected] και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό νέο website για το ξενοδοχείο σας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ