Η νέα δημιουργία της ομάδας της Hotelwize, το Design Hotel Canvas είναι η ιδανική λύση για καταλύματα με ξεχωριστή αισθητική, όπως Boutique Ξενοδοχεία, Πολυτελείς Βίλες και Exclusive Καταλύματα. Η ανάλαφρη σχεδίαση, τα εκλεπτυσμένα εφέ και η ξεκάθαρη δομή, αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα των ξενοδοχείων που εστιάζουν στο ιδιαίτερο design και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Το Design Hotel Canvas, ξεφεύγει από τον τυπικό σχεδιασμό των website καταλυμάτων και με τη χρήση διακριτικών εφέ δημιουργεί μία ιδιαίτερη εμπειρία εμφάνισης περιεχομένου, όπου οι λεπτομέρειες στο design και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου παίζουν το πρωτεύοντα ρόλο.

Ανάδειξη Φωτογραφικού Υλικού

Η σχεδίαση του νέου Design Hotel Canvas εστιάζει στην ανάδειξη των ποιοτικών φωτογραφιών που κατά κανόνα διαθέτουν τα συγκεκριμένα καταλύματα. Μέσα από ένα ανάλαφρο design οι σχεδιαστές του Canvas επιτυγχάνουν να ενισχύσουν τη δυναμική του φωτογραφικού υλικού, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα διακριτικά εφέ που χρησιμοποιούνται ενδυναμώνουν την αισθητική, χωρίς όμως να επιβαρύνουν την απόδοση του website σε επίπεδο ταχύτητας εμφάνισης περιεχομένου. Παράλληλα, η ειδική ενότητα Photo Gallery παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο το σύνολο των φωτογραφιών του καταλύματος.

Προβολή Υπηρεσιών & Εμπειριών

Είτε πρόκειται για κατάλυμα που προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες διαμονής, είτε παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες και εμπειρίες, όπως δραστηριότητες ευεξίας ή γευσιγνωσίας, οι εξειδικευμένες σελίδες του Design Hotel Canvas μπορούν να παρουσιάσουν αποτελεσματικά κάθε πτυχή της λειτουργίας του καταλύματος, τόσο σε επίπεδο πληροφόρησης όσο και σε επίπεδο πωλήσεων, είτε μέσα από ειδικές φόρμες, είτε με σύνδεση με εφαρμογές κρατήσεων εμπειριών.

Παρουσίαση Περιοχής

Μέσα από ένα διαδραστικό χάρτη, μία επιτυχημένη λειτουργία που εισάγεται στο σύνολο των προτάσεων της Hotelwize, παρουσιάζεται η τοποθεσία του καταλύματος και η εγγύτητα του στα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Παράλληλα, μέσω ειδικών ενοτήτων στη σελίδα παρουσίασης της περιοχής, προβάλλονται τα κυριότερα σημεία που επιθυμεί το κατάλυμα, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα προσθήκης πληροφοριών σχετικά με τις επιλογές μετακίνησης των ταξιδιωτών.

Ενίσχυση Πωλήσεων

Ο ξεκάθαρος σχεδιασμός του Design Hotel Canvas και η διακριτική αλλά αποτελεσματική ενσωμάτωση των στοιχείων πραγματοποίησης κράτησης, όπως τα Πλήκτρα Κράτησης και οι Φόρμες Διαθεσιμότητας, συμβάλλουν στην εύκολη και απρόσκοπτη μετάβαση των ταξιδιωτών στη διαδικασία κράτησης δωματίων ή υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, η ειδική ενότητα Προσφορών και οι ειδικές σελίδες παρουσίασης για κάθε αυτόνομη Προσφορά καθώς και τα Banner που προστίθενται σε επιλεγμένα σημεία του Canvas για την προώθηση των Προσφορών ή της δυνατότητας για Αναβάθμιση Δωματίων, ενισχύουν άμεσα τις πωλησιακές ενέργειες του καταλύματος.

Modular Design

Με ένα μοναδικό σύνολο από διαθέσιμες σελίδες και μια επεκτάσιμη δομή, το Design Hotel Canvas, εξασφαλίζει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα παρουσίασης οποιασδήποτε ενότητας αφορά στο ξενοδοχείο και στις υπηρεσίες αυτού. Το menu του website είναι επεκτάσιμο και δίνεται η δυνατότητα στα ξενοδοχεία που επιλέξουν το συγκεκριμένο canvas να προσθέσουν τις ενότητες που επιθυμούν ενώ οι διαθέσιμες πρότυπες σελίδες του canvas μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για την παρουσίαση των πιο εξειδικευμένων ενοτήτων.

Σχεδιασμός Mobile-First

Η φιλοσοφία ανάπτυξης website “mobile-first” η οποία χαρακτηρίζει πλέον όλες τις προτάσεις της Hotelwize, ανταποκρίνεται στη συνεχή αύξηση του ποσοστού των ταξιδιωτών που επισκέπτονται τα website ξενοδοχείων μέσα από τις κινητές τους συσκευές (smartphone και tablet), και διασφαλίζει στα ξενοδοχεία που επιλέγουν τη Hotelwize τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ιδανικό Website για High-end Καταλύματα

Το Design Hotel Canvas είναι ιδανική λύση τόσο για καταλύματα που παρέχουν αποκλειστικά υπηρεσίες διαμονής, όσο και για ξενοδοχεία που προσφέρουν επιπλέον παροχές και υπηρεσίες για τις οποίες μπορούν να αναπτυχθούν εξειδικευμένες σελίδες.

Επιλέξτε το Design Hotel Canvas για:

  • Boutique Ξενοδοχεία
  • Design Καταλύματα
  • High-end Καταλύματα
  • Resort Ξενοδοχεία
  • Exclusive Καταλύματα

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα της Hotelwize στο [email protected] ή στο 2160704050 και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Design Hotel Canvas για το κατάλυμά σας.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ