Στη Hotelwize δημιουργούμε μια σειρά από Canvas ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε τύπου καταλύματος. Για να καλύψουμε τα ποικίλα χαρακτηριστικά κάθε ομάδας καταλυμάτων εστιάζουμε στη διαφορετικότητα τους και δίνουμε έμφαση στα στοιχεία που αναδεικνύουν την αξία και τη δυναμική τους.

Ξεφεύγοντας από τις mainstream κατηγορίες ξενοδοχείων, στο Elegant Hotel Canvas η Hotelwize δημιουργεί ένα minimal και κομψό design το οποίο αναφέρεται σε ξενοδοχεία ιδιαίτερης αισθητικής με εκλεκτικό πελατειακό κοινό.

Με το Elegant Hotel Canvas, οι ξενοδόχοι που θα το επιλέξουν κάνουν ένα statement που θα τραβήξει την προσοχή της αγοράς και των πελατών!

Minimal Αισθητική

Στο Elegant Hotel Canvas οι βραβευμένοι designers τής Hotelwize επέλεξαν να ελευθερώσουν το σχέδιο του website από επιπρόσθετα design elements και να εστιάσουν στην απλότητα, την ξεκάθαρη πληροφορία και τις φωτογραφίες του καταλύματος.

Μέσα από λιτές γραμμές και διακριτικά εφέ, ο επισκέπτης του website γνωρίζει το ξενοδοχείο μέσα από ένα magazine look-alike περιβάλλον!

Mobile First

Το design και οι λειτουργίες του Elegant Hotel Canvas έχουν αναπτυχθεί με τη λογική Mobile First.

Με τα στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι οι χρήστες που επισκέπτονται τα website των ξενοδοχείων από κινητές συσκευές αυξάνονται συνεχώς, φθάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις σε ποσοστά άνω του 70%, η Hotelwize αναπτύσσει τα νέα σχέδιά της, όχι με την λογική του Responsiveness αλλά ορίζοντας ως σημείο αναφοράς του design τη χρήση σε κινητές συσκευές.

Αποτελεσματική Λειτουργικότητα

Παρά την μινιμαλιστική προσέγγιση και την παράθεση του περιεχομένου στο website σαν να ήταν περιοδικό, το Elegant Hotel Canvas περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών που χαρακτηρίζουν τα website της Hotelwize.

Ενδεικτικά, ορισμένες από τις χαρακτηριστικές λειτουργίες των Hotelwize website που υποστηρίζουν τις πωλήσεις στο Elegant Hotel Canvas είναι:

  • διασύνδεση με μηχανές κρατήσεων δωματίων
  • προβολή των επιμέρους παροχών του καταλύματος (π.χ. Spa, Εστιατόριο, Pool Bar)
  • ενσωμάτωση φορμών επικοινωνίας για κάθε παροχή
  • παρουσίαση της περιοχής μέσα από διαδραστικό χάρτη
  • διασύνδεση με εφαρμογές τρίτων

Το Elegant Hotel Canvas απευθύνεται σε ξενοδοχεία με ξεχωριστή αισθητική και απαιτητικό κοινό, που επιθυμούν να προβάλουν με το πλέον διακριτικό design τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καταλύματός τους, διατηρώντας παράλληλα τα εργαλεία εκείνα που θα υποστηρίξουν τις πωλήσεις τους, τόσο ως προς τις απευθείας κρατήσεις όσο και ως προς τις επιμέρους παροχές.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize στο [email protected] ή στο 2160 704050 και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το νέο website του καταλύματός σας βασισμένο στο Elegant Hotel Canvas.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ