Η Hotelwize έχει αποτελέσει ήδη την επιλογή εκατοντάδων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων καταλυμάτων για την ανάπτυξη του website τους με έμφαση στην υψηλή αισθητική, στη χρήση τεχνολογίας αιχμής αλλά και στην ποιότητα εξυπηρέτησης προς τα ξενοδοχεία που την επιλέγουν.

Ως ένα brand που συνεχώς εξελίσσεται και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών της, η Hotelwize εισάγει τη νέα της τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε τύπου καταλύματος. Δεδομένου ότι όλα τα καταλύματα έχουν ανάγκη για άριστη παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά διαφορετικές ανάγκες σε επίπεδο περιεχομένου, στην Hotelwize δημιουργήσαμε τρεις κατηγορίες τιμολόγησης ανάλογα με το είδος καταλυμάτων στα οποία αναφέρεται κάθε καμβάς.

Στην πρώτη κατηγορία, περιλαμβάνονται οι καμβάδες (τα σχέδια) που προτείνουμε για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως τα διαμερίσματα, οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το κόστος ανάπτυξης του website στη συγκεκριμένη κατηγορία ανέρχεται στα 990 €, ενώ το ετήσιο κόστος χρήσης της πλατφόρμας είναι 300 €.

Στη δεύτερη κατηγορία, περιλαμβάνονται οι καμβάδες που απευθύνονται σε μικρά ξενοδοχεία ή all-inclusive ξενοδοχεία. Καμβάδες για μικρά boutique ξενοδοχεία, ξενοδοχεία πόλης ή ξενοδοχεία που βρίσκονται σε καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς με εξαιρετική αισθητική που καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των μικρών και μεσαίου μεγέθους καταλυμάτων. Σε αυτή την κατηγορία έχουμε εντάξει και websites για διαχειριστές πολλών διαφορετικών ξενοδοχείων ή πολλών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης (multi-property). Το κόστος δημιουργίας της ιστοσελίδας στην κατηγορία αυτή είναι 1.590 €, και το ετήσιο κόστος χρήσης της πλατφόρμας ανέρχεται στα 300 €.

Η τρίτη κατηγορία από πλευράς τιμολόγησης, αναφέρεται σε ξενοδοχεία πολυτελείας, ξενοδοχεία Resort και ξενοδοχεία Boutique με ισχυρό brand name που έχουν εξειδικευμένες ανάγκες τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και λειτουργιών. Τα website για αυτή την κατηγορία ξενοδοχείων κοστίζουν 2.590 €, με ετήσιο κόστος χρήσης της πλατφόρμας 300 €.

Το σύνολο των καμβάδων της Hotelwize, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία αιχμής της Hotelwize που ενσωματώνει τη διαδικασία κράτησης στο website του ξενοδοχείου, προσφέροντας στους επισκέπτες της σελίδας την εμπειρία που έχουν όταν ψωνίζουν από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την τεχνολογία αυτή, «Liquid e-commerce» αναβαθμίζεται η εμπειρία του χρήστη και αυξάνονται οι απευθείας κρατήσεις, καθώς οι χρήστες περιηγούνται στο website και κάνουν κράτηση μέσα από αυτό, όπως ακριβώς συμβαίνει σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η τεχνολογία «Liquid e-commerce» που υποστηρίζεται για ορισμένες μηχανές κρατήσεων της Ελληνικής αγοράς, παρέχεται με επιπλέον κόστος 1.500 €.

Μέσα από τη νέα της τιμολογιακή πολιτική, η Hotelwize δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κατάλυμα να επιλέξει το website που του αξίζει, με ξεκάθαρες χρεώσεις, χωρίς κρυφές «εκπλήξεις». Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την ομάδα της Hotelwize και αποκτήστε χωρίς κόπο σε μόλις 7 ημέρες ένα website υψηλής ποιότητας, σε αισθητική, απόδοση και ασφάλεια που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει περήφανους!

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ