Οι απαιτήσεις για την ανάπτυξη νέου website για ξενοδοχείο πολυτελείας, και ιδιαίτερα για ξενοδοχεία resort 5 αστέρων, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το νέο website θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει επάξια την εικόνα του καταλύματος, υπογραμμίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και προβάλλοντας αποτελεσματικά τις παροχές και τις υπηρεσίες του.

Το Luxury Resort Canvas αποτελεί τη νέα πρόταση της Hotelwize για website ξενοδοχείων 5 αστέρων και θέρετρα πολυτελείας, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών μία απαιτητικής ξενοδοχειακής μονάδας η οποία θέλει να προωθήσει όχι μόνο τις υπηρεσίες διαμονής αλλά και τις επιμέρους υπηρεσίες και παροχές που συνθέτουν το προϊόν της.

Design που εστιάζει στην Πολυτέλεια

Η αισθητική του Luxury Resort Canvas από τη Hotelwize, έχει αναπτυχθεί βάσει των απαιτήσεων των καταλυμάτων πολυτελείας και συνδυάζεται αρμονικά με τις ποιοτικές φωτογραφίες των ξενοδοχείων. Με λιτές γραμμές και σύγχρονο ύφος, το design του νέου canvas λειτουργεί υποστηρικτικά στην ανάδειξη των πλέον ποιοτικών χαρακτηριστικών του καταλύματος.

Ακολουθώντας την αυξανόμενη τάση των χρηστών να χρησιμοποιούν κυρίως τις κινητές συσκευές τους για την περιήγηση στα website ξενοδοχείων, η Hotelwize εφαρμόζει και σε αυτόν τον καμβά της, τη λογική mobile-first. Η αρχιτεκτονική σχεδίασης των σελίδων θέτει ως κύριο στόχο την ευκολία πλοήγησης και εμφάνισης του περιεχομένου από οποιαδήποτε οθόνη, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες παρουσιάζονται άμεσα και ξεκάθαρα.

Ευέλικτη δομή για την κάλυψη των αναγκών των Resort

Ένα website για resort ξενοδοχεία πολυτελείας πρέπει να αναδεικνύει τις εξαιρετικές φωτογραφίες που τα συγκεκριμένα καταλύματα διαθέτουν και να εστιάζει στην αναλυτική παρουσίαση όλων των χαρακτηριστικών που συνθέτουν την εμπειρία πολυτέλειας που παρέχεται στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Μέσα από την ευέλικτη δομή και τις πολλαπλές εναλλακτικές για τις σελίδες παρουσίασης, τα ξενοδοχεία που θα επιλέξουν το Luxury Resort Canvas για την παρουσία τους στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα:

  • Να παρουσιάσουν τα facilties είτε ομαδοποιημένα ή μεμονωμένα
  • Να παρουσιάσουν τα εστιατόρια είτε ομαδοποιημένα είτε μεμονωμένα και έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τα menu κάθε εστιατορίου
  • Να παρουσιάσουν το SPA και τα Treatments με ενσωμάτωση του αντίστοιχου menu υπηρεσιών
  • Να παρουσιάσουν υπηρεσίες MICE με αντίστοιχες σελίδες
  • Να παρουσιάσουν οποιαδήποτε υπηρεσία ή ομάδα υπηρεσιών (π.χ. υπηρεσίες για παιδιά ή concierge services)

Επιπλέον, σε όλες αυτές τις σελίδες τα ξενοδοχεία έχουν την επιλογή να προσθέσουν στις αντίστοιχες σελίδες φόρμες επικοινωνίες οι οποίες θα συνδεθούν με τους παραλήπτες που διαχειρίζονται την αντίστοιχες υπηρεσίες.

Συνολικά, το Luxury Resort Canvas δίνει στα ξενοδοχεία πολυτελείας και στα luxury resorts τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη turn-key λύση που θα αναβαθμίσει την ψηφιακή παρουσία τους και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους!

Η τεχνολογία που αξίζει στα Website για Ξενοδοχεία Πολυτελείας

Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων πολυτελείας είναι απαιτητικές όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με την αισθητική, αλλά και στα θέματα ταχύτητας και ασφάλειας. Το Luxury Resort Canvas έχει αναπτυχθεί βασισμένο στην καλύτερη τεχνολογία για website ξενοδοχείου που χρησιμοποιεί η νέα πλατφόρμα της Hotelwize.

Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει μοναδικές ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου, που στους ελέγχους της Google φθάνουν έως το 99%, ενώ μέσα από anti-hacking πρακτικές διασφαλίζεται το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας για το website. Παράλληλα η δυνατότητα διασύνδεσης με υπηρεσίες τρίτων, δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία πολυτελείας να προσθέσουν άμεσα και απρόσκοπτα τις καλύτερες επιπρόσθετες υπηρεσίες για τη διαδικτυακή τους παρουσία όπως μηχανές κρατήσεων, widget σύγκρισης τιμών, υπηρεσίες chat και μηχανές κράτησης εκδρομών, εστιατορίων και υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα της Hotelwize στο [email protected] ή στο 2160704050 και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε σε μόλις 7 ημέρες νέο website βασισμένο στο design του Luxury Resort Canvas.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ