Η μαζική προβολή πολλών καταλυμάτων μέσα από ένα κοινό website αποτελεί μια σημαντική πρόκληση τόσο για τις αλυσίδες ξενοδοχείων και τις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, όσο και για απλούς διαχειριστές πολλαπλών vacation rental.

Η συνηθέστερη λύση είναι η ανάπτυξη ενός custom website, η οποία όμως ανεβάζει το κόστος σε επίπεδα που μόνο μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων θα μπορούσαν να υποστηρίξουν. Ως εναλλακτική, πολλά καταλύματα επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν κάποιο σχέδιο για αυτόνομο κατάλυμα, και να το παραμετροποιήσουν για να υποστηρίξει την ανάγκη τους για περισσότερα. Κάτι τέτοιο όμως παρουσιάζει σημαντικά θέματα σε επίπεδο πλοήγησης και χρηστικότητας.

Η Hotelwize προσφέρει την καλύτερη λύση

Η Hotelwize έρχεται να δώσει άμεση λύση στην ανάγκη αυτή των εταιριών για website για αλυσίδες ξενοδοχείων ή website για εταιρίες διαχείρισης καταλυμάτων, μέσα από το νέο καμβά Multi-Property Canvas.

Το Multi-Property Canvas της Hotelwize βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2021 με το Bronze Award στην κατηγορία Website!

Μέσα από το φρέσκο design του καμβά και την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική για πολλαπλά καταλύματα, ο Multi-Property Canvas εστιάζει στην ανάδειξη του συνολικού brand και την ενδυνάμωση της εικόνας των ξενοδοχείων, των βιλών ή των διαμερισμάτων που παρουσιάζονται σε μία ή περισσότερες περιοχές.

Design Υψηλής Αισθητικής

Το design του Canvas έχει δημιουργηθεί από την ομάδα των βραβευμένων designer της Hotelwize, με σύγχρονη αισθητική η οποία δίνει έμφαση στη χρήση των φωτογραφιών των καταλυμάτων, ξεφεύγοντας παράλληλα από τα τετριμμένα σχέδια των κλασσικών σελίδων των καταλυμάτων φιλοξενίας.

Μέσα από μια φρέσκια ματιά στην αισθητική, παρουσιάζονται άμεσα όλες οι πληροφορίες που αναζητεί ο πελάτης, με βελτιστοποίηση του design για κάθε τύπο οθόνης, είτε πρόκειται για υπολογιστή desktop, είτε για laptop, tablet ή smartphone.

Λειτουργικότητα και Εύκολη Πλοήγηση

Η αρχιτεκτονική ενός website παρουσίασης πολλαπλών καταλυμάτων, είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, είτε για βίλες και διαμερίσματα, διαφέρει σημαντικά από τα απλά website ξενοδοχείων. Πέρα από την έμφαση που θα πρέπει να δοθεί στην παρουσίαση της εταιρίας διαχείρισης των καταλυμάτων ή αντίστοιχα στον διαχειριστή τους, είναι πολύ σημαντικό για τον χρήστη να βρίσκει εύκολα το κατάλυμα που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις του.

O Multi-Property Canvas της Hotelwize, παρουσιάζει τα διαθέσιμα καταλύματα με 3 διαφορετικούς τρόπους, ώστε να διασφαλίζεται η ευκολότερη δυνατή πλοήγηση των επισκεπτών του website. Ο δυνητικός πελάτης μπορεί να αναζητήσει κατάλυμα στη σελίδα Properties, στην ενότητα Destinations ή μέσα από τον χάρτη όπου παρουσιάζονται άμεσα τα καταλύματα κάθε περιοχής.

Λεπτομερής Παρουσίαση Καταλυμάτων

Ένα συχνό θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές φορές οι εταιρίες διαχείρισης καταλυμάτων, είναι ο περιορισμός στις πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν ανά κατάλυμα καθώς και οι διαφορετικές ανάγκες παρουσίασης μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων και αυτόνομων καταλυμάτων.

Κατά την ανάπτυξη του Multi-Property Canvas σχεδιάστηκαν εναλλακτικές μορφές παρουσίασης περιεχομένου για ένα αυτόνομο κατάλυμα (πχ. μία μεμονωμένη βίλα) ή για ένα ξενοδοχείο. Παράλληλα, η εταιρία διαχείρισης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κατά πόσο η επικοινωνία των πελατών θα γίνεται για όλα τα καταλύματα συγκεντρωτικά ή αν θέλει μπορεί να εμφανίζει διαφορετικά στοιχεία επικοινωνίας για κάθε κατάλυμα. Στην σελίδα κάθε καταλύματος παρουσιάζονται παράλληλα οι φωτογραφίες του, οι παροχές του, ο χάρτης του, η διεύθυνσή του, φόρμα επικοινωνίας καθώς και προαιρετικά φόρμα κράτησης που οδηγεί στη μηχανή κρατήσεων του. Έτσι, κάθε σελίδα καταλύματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο σημείο αναφοράς για την αυτόνομη προώθησή του.

Multi-Property Κρατήσεις

Τα πολλαπλά καταλύματα, μπορεί να χρησιμοποιούν μία κοινή μηχανή κρατήσεων ή μπορεί να έχει το καθένα το δικό του σύστημα, γεγονός που προκαλεί άλλον έναν πονοκέφαλο στις εταιρίες διαχείρισης. Τα website που αναπτύσσονται από την Hotelwize βάσει του Multi-Property Canvas παρέχουν την ευελιξία στον διαχειριστή των καταλυμάτων να επιλέξει την βέλτιστη για την επιχείρησή του λύση.

Έτσι μπορεί να υπάρχει ένα κοινό Call-to-Action BOOK NOW button προς μία κεντρική μηχανή κρατήσεων, ή μπορεί να αναπτύσσεται ένα πολλαπλό πεδίο κράτησης, όπου ο πελάτης αναζητεί διαθεσιμότητα στο κατάλυμα της προτίμησής του. Παράλληλα σε κάθε ομαδική παρουσίαση των καταλυμάτων υπάρχει link τόσο προς την σελίδα του καταλύματος, όσο και προς τη διαδικασία κράτησης.

Η ιδανική λύση για website για πολλά καταλύματα

Ο καμβάς Multi-Property Canvas αποτελεί την βέλτιστη λύση για website για πολλά καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης ή ξενοδοχεία και μπορεί να υποστηρίξει εξίσου καλά τις ανάγκες μίας εταιρίας διαχείρισης καταλυμάτων ή μίας αλυσίδας ξενοδοχείων.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ