Τα ξενοδοχεία που έχουν το πλεονέκτημα να βρίσκονται στη Φύση, διαθέτουν μία σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν και θα πρέπει να αναδεικνύονται και στην ψηφιακή τους παρουσία. Έτσι ένα website για χειμερινό ξενοδοχείο ή ένα website για ξενοδοχεία στο βουνό ή σε λίμνη απαιτεί design που θα υπογραμμίσει τόσο την τοποθεσία και το φυσικό κάλλος της περιοχής, όσο και τις ξεχωριστές υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει ένα αντίστοιχο κατάλυμα.

Design που Αναδεικνύει την Τοποθεσία

Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό των ξενοδοχείων που αγκαλιάζονται από τη φύση είναι αναμφίβολα η τοποθεσία τους. Ξενοδοχεία σε χειμερινούς προορισμούς ή all-year-round resort σε γραφικά τοπία, αποτελούν επιλογή των ταξιδιωτών για την ομορφιά του τοπίου τους και την επαφή με τη φύση. Ένα website για ξενοδοχεία στη φύση θα πρέπει να αναδεικνύει την τοποθεσία και τις εμπειρίες που αυτό προσφέρει.

Το Natural Retreat Canvas της Hotelwize έχει σχεδιαστεί με άξονα την προβολή του φυσικού τοπίου και την παρουσίαση των δραστηριοτήτων που προσφέρονται σε αυτό. Η θέα από τα δωμάτια, η ομορφιά της φύσης, η σύνδεση της αρχιτεκτονικής του καταλύματος με το περιβάλλον του, είναι στοιχεία στα οποία η ομάδα των εξειδικευμένων web designer της Hotelwize έχει εστιάσει με στόχο την μεταφορά στο website της εμπειρίας που θα έχει ο ταξιδιώτης κατά τη διαμονή του.

Πέρα όμως από την αισθητική πλευρά, ο σχεδιασμός του Natural Retreat Canvas, υποστηρίζει πλήρως και τις απαιτήσεις των δυνητικών πελατών για ξεκάθαρη πληροφόρηση. Μέσα από ένα διαδραστικό χάρτη παρουσιάζονται τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής υπογραμμίζοντας τη σημασία της θέσης του καταλύματος, ενώ παράλληλα είναι δυνατή τόσο η προσθήκη στη σελίδα αναλυτικών οδηγιών πρόσβασης όσο και η προβολή των κύριων αξιοθέατων και δραστηριοτήτων.

Προβολή Παροχών και Υπηρεσιών

Το Natural Retreat Canvas αποτελεί την ιδανική επιλογή για ανάπτυξη website για ξενοδοχεία σε χειμερινούς προορισμούς ή καταλύματα σε τοπία με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, όχι μόνο λόγω της ανάδειξης του φυσικού τοπίου αλλά και για ένα σύνολο λειτουργιών όπως είναι η αποτελεσματική παρουσίαση των υπηρεσιών και των παροχών που τα καταλύματα προσφέρουν.

Με εξειδικευμένες σελίδες για επιμέρους υπηρεσίες, όπως spa, massage ή μαθήματα yoga, αλλά και για παροχές όπως εστιατόρια ή συνεδριακούς χώρους καθώς και με δυνατότητα διασύνδεσης με μηχανή κράτησης δραστηριοτήτων και εμπειριών, το Natural Retreat Canvas δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να προβάλουν και να πουλήσουν αποτελεσματικά τόσο τις υπηρεσίες διαμονής όσο και αυτές που αναφέρονται σε επιμέρους υπηρεσίες και παροχές.

Λειτουργικό και Αποτελεσματικό Website για Ξενοδοχεία στη Φύση

Τo Natural Retreat Canvas διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες ενός website για χειμερινά ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία στη φύση. Με responsive design για να είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές όπως υπολογιστές, laptop, tablet και κινητά, με σχεδιασμό που είναι προσανατολισμένος στην προβολή των καλύτερων προσφορών και στην λήψη απευθείας κρατήσεων, αλλά και με τη χρήση της καλύτερης τεχνολογίας για την απόδοση του website σε ταχύτητα και ασφάλεια αποτελεί την καλύτερη επιλογή website για ξενοδοχεία με εξαιρετική τοποθεσία.

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα της Hotelwize και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα νέο website για το κατάλυμά σας βασισμένο στο Natural Retreat Canvas, σε μόλις 7 ημέρες!

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ