Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει το περιεχόμενο σε ένα website ξενοδοχείου είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της εμπειρίας του χρήστη, παίζοντας κύριο ρόλο στην αγοραστική συμπεριφορά του. Αντίστοιχα, αποτελεί και κύριο δείκτη μεταξύ των δεδομένων που λαμβάνουν υπόψη τους οι μηχανές αναζήτησης για την κατάταξη των ιστοσελίδων στα αποτελέσματά τους.

Ειδικά για τα website ξενοδοχείων, που διακρίνονται για τις πολλές φωτογραφίες και τις απαιτητικές λειτουργίες, η επίτευξη της καλύτερης ταχύτητας φόρτωσης περιεχομένου προκαλεί μία σημαντική πρόκληση, την οποία ελάχιστες εταιρίες ανάπτυξης ξενοδοχειακών website αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά. Η Hotelwize είναι η λύση που σας εξασφαλίζει εκπληκτικές αποδόσεις σε επίπεδο ταχύτητας και εμπειρίας χρήστη.

Βελτιστοποίηση Εμπειρίας Χρήστη

Ένα από τα κυριότερα θέματα που έχουν αντιμετωπίσει πολλά ξενοδοχεία είναι η καθυστέρηση εμφάνισης του περιεχομένου τους. Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων είναι συχνά φορτωμένες με πολύ περιεχόμενο και αρκετές λειτουργίες, όπως μηχανή κρατήσεων, widget τιμών, pop up προσφορών, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη καθυστέρηση στην εμφάνιση του περιεχομένου.

Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται ευρέως για την ανάπτυξη γενικών website, όπως Joomla, WordPress, Magento ή Drupal, δεν διαθέτουν κάποια ειδική βελτιστοποίηση για τα σαφώς απαιτητικότερα ξενοδοχειακά website. Αντίθετα, η λύση της Hotelwize έχει αναπτυχθεί με σαφή στόχευση στην υποστήριξη των hotel website, επιτυγχάνοντας μοναδικές ταχύτητες στην εμφάνιση του περιεχομένου τής ιστοσελίδας σας.

Βελτίωση Κατάταξης στις Μηχανές Αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν κάνει ξεκάθαρο προ πολλού, ότι η ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου, τόσο σε desktop και laptop όσο και σε tablet και smartphone παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην κατάταξη των website.

Ειδικότερα η Google, με πρόσφατη τροποποίηση που πραγματοποίησε στον αλγόριθμό της και σχετικές ανακοινώσεις, κατατάσσει ως κύριους δείκτες τα Core Web Vitals:

  • Εμφάνιση Περιεχομένου (Visual Loading)
  • Διαδραστικότητα (Interactivity)
  • Σταθερότητα Περιεχομένου (Visual Stability)

Για τον έλεγχο της απόδοσης του website σε επίπεδο ταχύτητας η Google παρέχει το εργαλείο ελέγχου PageSpeed Insights. Τα website που αναπτύσσονται από την πλατφόρμα της Hotelwize επιτυγχάνουν βαθμολογίες έως και 99%, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις ενέργειες SEO του ξενοδοχείου σας.

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα της Hotelwize και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς website ξενοδοχείου με εκπληκτικές αποδόσεις, σε μόλις 7 ημέρες!

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ