Η αναζήτηση για το καλύτερο website ξενοδοχείου είναι συχνά μία μακρά και δύσκολη διαδικασία για τις περισσότερες επιχειρήσεις φιλοξενίας. Το κατάλυμα θα πρέπει να λάβει υπόψη του μία σειρά από παραμέτρους τις οποίες θα πρέπει να πληροί το νέο website ξενοδοχείου καθώς επίσης να θέσει ξεκάθαρους στόχους τους οποίους θα προσπαθήσει να επιτύχει με τη δημιουργία του.

Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το καλύτερο website ξενοδοχείου

Η συνηθέστερη απαίτηση σχετικά με ένα νέο website ξενοδοχείου είναι να είναι όμορφο, ώστε να πείθει τον επισκέπτη να επιλέξει το κατάλυμα. Η καλή αισθητική είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα ενός καταλύματος. Θα πρέπει να αναδεικνύει την φιλοσοφία φιλοξενίας του ξενοδοχείου και να προβάλει τα καλύτερα στοιχεία του, όπως πιθανώς οι παροχές, η θέα, οι επιλογές διαμονής, η περιοχή και τα εστιατόρια. Παράλληλα, πρέπει να εντυπωσιάζει ώστε να προσελκύει τους πιθανούς πελάτες, αλλά και να διαθέτει λειτουργικό design ώστε οι πελάτες να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα και να κάνουν άμεσα κράτηση.

Υπάρχουν όμως και στοιχεία τα οποία δεν είναι εξίσου προφανή. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε έναν ιστότοπο, παίζει κύριο ρόλο στην αποτελεσματικότητα του. Η ταχύτητα με την οποία φορτώνουν οι σελίδες, είναι σημαντική όχι μόνο για την εμπειρία χρήστη, αλλά και για την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Αντίστοιχα, καίριο ρόλο παίζει και η ασφάλεια της ιστοσελίδας ώστε να είναι προστατευμένη από πρακτικές hacking.

Δεν θα πρέπει όμως να παραβλέπεται και η σημασία της συμβατότητας του νέου website ξενοδοχείου με τις κοινωνικές και νομικές επιταγές. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούνται πλέον θα πρέπει να είναι προσβάσιμες και από ΑμεΑ καθώς επίσης οφείλουν να ακολουθούν τις κοινοτικές οδηγίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Η λύση της Hotelwize για τα καλύτερα website ξενοδοχείων

Μέσα από τη νέα πλατφόρμα της, η Hotelwize προσφέρει στις επιχειρήσεις φιλοξενίας την καλύτερη λύση για την ανάπτυξη της διαδικτυακής τους παρουσίας. Μέσα από απλά βήματα, κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει μόλις σε 7 ημέρες το καλύτερο website ξενοδοχείου που ταιριάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Επιλέγουμε μαζί τον καμβά που ταιριάζει στο κατάλυμά σας
  • Δώστε μας το περιεχόμενό σας
  • Η ομάδα μας δημιουργεί το website σας
  • Σε 7 ημέρες το website σας είναι έτοιμο

Η Hotelwize είναι η λύση που μπορεί να σας εξασφαλίσει το καλύτερο website για το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμά σας! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2160704050 ή στο [email protected] για να φτιάξουμε μαζί τη νέα ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ