Η κρίση του Covid-19 ανέδειξε τη σημασία της ανάγκης για ανέπαφες συναλλαγές σε κάθε διαδικασία της ξενοδοχειακής δραστηριότητας. Μια φόρμα για online check-in στο website του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα στα καταλύματα να βελτιώσουν τη διαδικασία άφιξης προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια τόσο για τους πελάτες τους όσο και για το προσωπικό τους.

Η σημασία ύπαρξης φόρμας online check-in

Ο μηχανισμός της φόρμας web check-in στο website του ξενοδοχείου έχει σκοπό να μειώσει την επαφή του πελάτη με το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά την άφιξη, λαμβάνοντας τα στοιχεία των πελατών από πριν και επιταχύνοντας τη διαδικασία online check-in για ξενοδοχεία.

Μια τέτοια υπηρεσία αναδεικνύει τη σημασία που δίνει η επιχείρηση στην ασφάλεια των πελατών της, μειώνει τη γραφειοκρατία και επιτρέπει στο ξενοδοχείο να εστιάσει στη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας για τους πελάτες του.

Δωρεάν φόρμα web check-in με κάθε website της Hotelwize

Η Hotelwize έχει αναπτύξει ειδική φόρμα επικοινωνίας, στην οποία οι πελάτες παρέχουν τα κύρια στοιχεία τους που απαιτούνται κατά τη διαδικασία του check-in στο ξενοδοχείο. Η φόρμα online check-in παρέχεται δωρεάν με κάθε νέο website της Hotelwize, δίνοντας στις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη Hotelwize για το website του ξενοδοχείου τους ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε ό,τι αφορά την online παρουσία τους.

Η φόρμα είναι απλή και ενώ δεν αντικαθιστά το Registration Form που υπογράφει ο πελάτης κατά την άφιξη, βοηθάει στην ταχύτερη και εξ’ αποστάσεως διεκπεραίωση της διαδικασίας του online check-in για ξενοδοχεία.

Στέλνοντας τη φόρμα Hotel Web Check-in στους πελάτες σας, θα μπορείτε πλέον να λαμβάνετε τα στοιχεία τους πριν την άφιξη, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία online check-in για ξενοδοχεία με τον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μόλις σε 7 ημέρες νέο website με δωρεάν φόρμα online check-in. Αφού μας δώσετε το περιεχόμενο σας η εξειδικευμένη ομάδα μας θα αναλάβει να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει το νέο website του καταλύματός σας!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ