• Τι περιλαμβάνει μια wize λύση;
  • Πού αποσκοπεί;
  • Πόσο εύκολο είναι να την αποκτήσετε;
  • Ποια είναι τα 3 Wize βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης καταλύματος;

Ας θυμηθούμε αρχικά τι προσφέρει μια wize λύση και που αποσκοπεί.

H λύση που προτείνει η Hotelwize είναι μια win-win λύση ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδόχους και vacation rental owner και περιλαμβάνει κατασκευή ιστοσελίδας με ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων, channel manager και εργαλεία στατιστικών μετρήσεων καθώς και προώθηση του brand μέσα από ενέργειες online marketing.

Που αποσκοπεί; Στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων μέσα από τη νέα ιστοσελίδα σας και την εύκολη παρακολούθηση, διαχείριση και οργάνωση των κρατήσεών σας.

Τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε κι εσείς τη Wize λύση; Τίποτε απολύτως! H πρωτοποριακή ομάδα digital hotel marketing experts της Hotelwize φρόντισε να σας διευκολύνει να γίνεται και εσείς Wize ακολουθώντας 3 απλά βήματα.

1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε το ενδιαφέρον σας να αποκτήσετε μια wize ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καταλύματός σας και η ομάδα της Hotelwize θα επιλέξει για εσάς το design που ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σας επιχείρηση.

2. Προωθήστε μας το υλικό που αναδεικνύει το κατάλυμά σας

Στείλτε μας όλο το διαθέσιμο υλικό που αναδεικνύει την επιχείρησή σας και οι εξιδεικευμένοι designer και προγραμματιστές της ομάδας μας θα το ενσωματώσουν στο σχεδιαστικό καμβά που έχουν επιλέξει για τη δική σας επιχείρηση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανάλογη παραμετροποίηση για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, η ενσωμάτωση της μηχανής κρατήσεων του καταλύματός σας και ο τελικός συντονισμός.

3. Αποκτήστε τη νέα ιστοσελίδα σας

Η νέα βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα σας είναι ήδη online για να την προβάλλετε και να την προωθήσετε, έτοιμη να εκτοξεύσει τις απευθείας κρατήσεις σας. Σε αυτή τη φάση, η ομάδα της Hotelwize αναλαμβάνει τη φιλοξενία σε server, τη συντήρηση και την ομαλή λειτουργία της.

Με 3 απλά βήματα μπορείτε να έχετε την πιο καινοτόμα, αισθητικά άρτια και αποτελεσματική λύση για τη διαδικτυακή παρουσία και διαχείριση του καταλύματός σας απολαμβάνοντας μέσα από τη Wize αυτή λύση απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.