Ένας αστάθμητος παράγοντας που συνήθως παραβλέπεται από τα ξενοδοχεία όταν επιλέγουν την εταιρία που θα αναπτύξει το website τους είναι ο χρόνος που απαιτείται μέχρι τη δημοσίευσή του. Είναι συχνό φαινόμενο ο χρόνος ανάπτυξης website ξενοδοχείου να ανέρχεται σε αρκετές εβδομάδες ή μήνες, ειδικά αν πρόκειται για custom υλοποίηση.

Κάτι τέτοιο όμως καθιστά την ανάπτυξη νέου website απαγορευτική για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που είτε λόγω προγραμματισμού, είτε λόγω έλλειψης φωτογραφικού υλικού, έχουν ανάγκη δημιουργίας νέας ιστοσελίδας λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Άμεση δημιουργία website ξενοδοχείου χωρίς κόπο

Η ανάγκη για γρήγορη ανάπτυξη ενός ξενοδοχειακού website, οδηγεί πολλά ξενοδοχεία σε λύσεις ανάγκης όπως οι πλατφόρμες website «φτιάξ’το μόνος σου», με άμεσα αλλά αμφίβολης ποιότητας αποτελέσματα. Για να επιτευχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα που θα προβάλει αποτελεσματικά το κατάλυμα και τις υπηρεσίες του, θα πρέπει να επιλεγεί μία επαγγελματική λύση με αποδεδειγμένη ποιότητα.

Η λύση η οποία μπορεί να συνδυάσει συντομότερους χρόνους με καλύτερο αποτέλεσμα είναι η λογική των template για website ξενοδοχείου. Τα προ-διαμορφωμένα theme εξασφαλίζουν στο ξενοδοχείο ότι θα έχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η ποιότητα τους φυσικά και ο τελικός χρόνος παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με το ποιος θα αναλάβει την δημιουργία του νέου website. Η ανάθεσή του σε εξειδικευμένη εταιρία ανάπτυξης website ξενοδοχείων είναι αναμφίβολα η βέλτιστη λύση, η οποία θα διασφαλίσει όχι μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την μέγιστη ευκολία.

Τα καλύτερα website ξενοδοχείων σε 7 ημέρες από τη Hotelwize

Η Hotelwize αναπτύσσει ειδικά Canvas βάσει των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων κάθε τύπου καταλύματος. Οι καμβάδες πάνω στους οποίους στήνονται τα website των καταλυμάτων που επιλέγουν τη Hotelwize, σχεδιάζονται από βραβευμένους designer με εξειδίκευση στα ξενοδοχειακά website, ενώ παράλληλα, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται διασφαλίζει τις καλύτερες ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου και τη μέγιστη ασφάλεια απέναντι σε hacking ενέργειες.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία όμως που χαρακτηρίζουν τα website της Hotelwize είναι ότι μετά την παραλαβή του υλικού από το ξενοδοχείο, η ανάπτυξη του νέου website πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου από τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας και παραδίδεται στο κατάλυμα σε μόλις 7 ημέρες, παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο!

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε σε μόλις 7 ημέρες ένα άρτιο website, υψηλής αισθητικής!

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ