Η ομάδα της Hotelwize είναι προσηλωμένη στο να δημιουργεί λύσεις για να βελτιώνει την παρουσία των καταλυμάτων στο διαδίκτυο, αλλά και για να τα υποστηρίζει με κάθε δυνατό μέσο. Σε μία δύσκολη συγκυρία όπου το σύνολο των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων διαμονής προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μία σειρά από προκλήσεις, στην Hotelwize ετοιμάσαμε δύο εικαστικά έτοιμα για εκτύπωση, τα οποία μπορείτε να λάβετε δωρέαν και να τα χρησιμοποιήσετε για το κατάλυμά σας.

Δωρεάν Εικαστικά Σήμανσης Ξενοδοχείων για τον Covid-19

Η ομάδα της Hotelwize, έχει ετοιμάσει εικαστικά για banner και φυλλάδια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη σήμανση του ξενοδοχείου ή του καταλύματός σας, σχετικά με τις υποχρεώσεις των πελατών σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό.

Banner Γενικών Οδηγιών Ξενοδοχείου για τον Covid-19

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το banner στη ρεσεψιόν ή το lobby του καταλύματός σας, ώστε να ενημερώνονται άμεσα τους πελάτες σας σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές που οφείλουν να ακολουθούν κατά τη διαμονή τους.

Φυλλάδιο Γενικών Οδηγιών Ξενοδοχείου για τον Covid-19

Τα φυλλάδια οδηγιών προτείνεται να τα δίνετε στους πελάτες σας είτε σε φάκελο με περισσότερες πληροφορίες κατά την άφιξή τους, είτε σε ευδιάκριτο σημείο μέσα στο δωμάτιό τους.

Λάβετε τα δωρεάν αρχεία

Προσθέστε το email του καταλύματός σας ώστε να λάβετε άμεσα τα αρχεία που βλέπετε έτοιμα για εκτύπωση, χωρίς κάποια περαιτέρω υποχρέωση από την πλευρά σας.

Προσθέστε το όνομα και το email σας για να σας αποσταλεί το link των αρχείων.
Τα αρχεία παρέχονται από το Hotelwize για δωρεάν χρήση, με την προϋπόθεση μη τροποποίησης του αρχείου.
Προσθέτοντας το email σας αποδέχεστε να λαμβάνετε ενημερωτικά και προωθητικά email από το Hotelwize.
Απαγορεύεται η χρήση ή τροποποίηση του αρχείου από τρίτους για εμπορικούς σκοπούς.
Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης
Λάβετε το link